OVER ONS

Bij Avetex bent u echt nog een klant en spelen wij in op al uw wensen.

Door onze klantvriendelijkheid, het professioneel geven van advies , goede samenwerking met de fabrikanten, scherpe prijzen en goede dienstverlening, groeien wij nog jaarlijks.

Avetex is een kleine en platte organisatie, met zeer korte communicatielijnen, waar u zich als klant nog altijd koning voelt.

Wij zorgen ervoor dat bedrijven in de regio Zuid Holland voorzien worden van schone bedrijfskleding, schoonloopmatten en handdoek automaatrollen.

 

In de bedrijfskleding hebben wij een groot assortiment voor u ter beschikking in diverse kwaliteiten, modellen en kleuren.

Veiligheidskleding voldoet aan de laatste EN/ISO normeringen.

Informeer daarom eens naar de mogelijkheden van onze vlamvertragende en antistatische bedrijfskleding, wij geven u hierin het juiste advies.

 

U kunt de bedrijfskleding bij ons kopen en reinigen, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons voordelige Total-Care-Concept, waarbij u de zorg van uw bedrijfskledingverstrekking in zijn geheel overlaat aan Avetex.

 

Naast het wassen en repareren van bedrijfskleding hebben wij ook een assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen in ons leveringsprogramma.

Met onze jarenlange ervaring van de Persoonlijke Beschermingsmiddelen kunt u van ons vrijblijvend een advies krijgen om de juiste keuze te bepalen.